Nyheder

Familiehold

Info

På Familiehold møder børn 0-8 år gymnastikken og fællesskabet sammen med mor, far eller en anden voksen. Vores mål er at styrke barnets motoriske udvikling og stimulere dets sanser samt give det lyst til at bevæge sig og møde nye udfordringer i fællesskab med andre. På Familiehold deltager børn og voksne på lige fod i undervisningen, så de voksne forventes at være omklædte og aktivt deltagende. Vi laver lege- og styrkeprægede aktiviteter med både variation og trygheden i genkendelighed.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Tumlinge 1½ - 3 år - SOMMERS01
Søndag Tid: 09:00 - 09:55
Sted: Lillerødhallerne, Hal 3
Instruktør: Ida Munksgaard / Philip Munksgaard /

Bemærk: Holdet træner flg. søndage i sommerperioden: 7/4, 14,4, 21/4, 5/5, 12/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6 og 23/6 

Angående tilmelding: Jeres tilmelding er først gyldig, når BÅDE barn og voksen er tilmeldt og har betalt kontingent via egen personlige profil!

Startdato: 7. april 2024
Slutdato23. juni 2024

Se ferieperioder i betingelserne

Kom og vær med til tumlinge-aktiviteter for børn og forældre med bevægelse, samvær og leg. Her skal vi udfordre os selv og styrke motorikken, balancen og meget mere.

Timerne vil som regel bestå af to dele; Første del vil variere fra gang til gang, og kan indeholde alt fra lege med faldskærmen, dans og sjov i graven, til en let workout sammen med dit barn. I timens anden halvdel ruller vi redskaberne ud og laver tumlebane, hvor I som forældre vil lære at få jeres børn rundt i kolbøtter og lignende. Vi starter og slutter altid timen i rundkreds med at synge goddag- og farvelsange.

Den voksne behøver ikke at være forælder, men skal være en, som barnet er tryg ved. Vi forventer, at den voksne er omklædt i træningstøj, deltager aktivt under hele timen og har lyst til at lege med!

Praktisk info: Børnene skal have spist hjemmefra, da der ikke er tid til madpauser i timen. Kiks, saftevand o.l. skal derfor heller ikke medbringes i hallen. I må meget gerne medbringe en flaske med vand til at slukke tørsten i. Søskende skal blive hjemme, da holdet er til de tilmeldte børn.

Holdnummer: S01
Periode: 07.04.2024 - 23.06.2024
Pris: 250 kr.
Udsolgt
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer