Nyheder


Familiehold (FAM)

På Familiehold møder børn 0-8 år gymnastikken og fællesskabet sammen med mor, far eller en anden voksen. Vores mål er at styrke barnets motoriske udvikling og stimulere dets sanser samt give det lyst til at bevæge sig og møde nye udfordringer i fællesskab med andre. På Familiehold deltager børn og voksne på lige fod i undervisningen, så de voksne forventes at være omklædte og aktivt deltagende. Vi laver lege- og styrkeprægede aktiviteter med både variation og trygheden i genkendelighed.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Børnehold (BØR)

På Børnehold er der kropslige udfordringer uden far og mor for børn i alderen 3-6 år. Her er højt aktivitetsniveau, der tilpasses børnenes evner på de enkelte hold. Vi laver legeprægede aktiviteter og introducerer mange forskellige momenter fra gymnastikkens verden. Vi skal GÅ-LØBE-HOPPE-KRAVLE-KLATRE-KASTE-TRILLE. Vores mål er at styrke barnets selvværd og positive selvopfattelse og motivere lysten til at bevæge sig. Det skal være sjovt at gå til gymnastik. Vi ønsker at skabe en social forståelse og gør meget ud af fællesskabsfølelsen på holdene.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Introhold (INT)

På Introhold 5-9 år kan der vælges mellem forskellige discipliner. Den legende tilgang er stadig en stor del af undervisningen, og vi har fokus på fællesskab og succesoplevelser. Børnene udfordres på deres eget niveau i den valgte disciplin, eller introduceres for de forskellige discipliner på hold som f.eks. Godteposen.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksenhold (VOK)

Er du voksen og på jagt efter et godt motionstilbud kombineret med fællesskab, så prøv et af vores mange Voksenhold. Vi tilbyder bl.a. Rope Skipping, Rytmisk gymnastik, Kun for Mænd, Kun for Kvinder, Senior gymnastik og meget mere.

Tilmeld/Læs mere - (3)
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer