Nyheder

Dans/rytme

Info

Dans- og Rytmehold er for dig, som elsker at bevæge kroppen og udtrykke dig gennem bevægelse til musik. Her læres koreografier til nutidens fede radiohits og fokuseres på rytmegymnastikkens grundteknikker - såsom sving, drejninger, smidighed og spring over gulv. Håndredskaber (bolde, tøndebånd, vimpler) kan blive introduceret.

Holdene skal deltage i 1-2 opvisninger til foråret 2024.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Dans og Rytme 10-14 år27
Onsdag Tid: 17:00 - 18:15
Sted: Lillevang skole afd. Lillerød, Gymnastiksal
Instruktør: Marie Holdflod Pallesen /

Startdato: 6. september 2023
Slutdato: 20. marts 2024

Se ferieperioder i betingelserne

Dette hold er for dig, som elsker at bevæge kroppen gennem rytmisk gymnastik og dans. Vi vil gennem sæsonen have særligt fokus på rytmegymnastikkens grundteknikker, hvor vi bl.a. skal arbejde med, floorwork, drejninger, smidighed, styrke og spring over gulv. Derudover vil vi også lege med forskellige håndredskaber (bolde, køller, vimpler, tøndebånd).

Vi vil ud over rytme beskæftige os med forskellige dansestilarter. Udover dans, skal vi også have plads til leg og øvelser, der styrker fællesskabet på holdet.

For at alle kan få mest ud af træningen, forventer vi, at du deltager aktivt med en positiv indstilling, og at du prioriterer din træning.

Til foråret skal vi til DGI’s Forårsopvisning samt foreningens egen hjemmeopvisning og vise alle de fede moves og lækre bevægelser, vi har lært.
Der er i kontingentet betalt kr. 300 til opvisningstøj.

Holdnummer: 27
Periode: 06.09.2023 - 20.03.2024
Pris: 1250 kr.
Udsolgt
Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer