NyhederKlubmodul henter siden
Børnehold
Tons og Leg 5-7 år | 07F
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

På Børnehold er der kropslige udfordringer uden far og mor for børn i alderen 3-6 år. Her er højt aktivitetsniveau, der tilpasses børnenes evner på de enkelte hold. Vi laver legeprægede aktiviteter og introducerer mange forskellige momenter fra gymnastikkens verden. Vi skal GÅ-LØBE-HOPPE-KRAVLE-KLATRE-KASTE-TRILLE. Vores mål er at styrke barnets selvværd og positive selvopfattelse og motivere lysten til at bevæge sig. Det skal være sjovt at gå til gymnastik. Vi ønsker at skabe en social forståelse og gør meget ud af fællesskabsfølelsen på holdene.

Holdene skal deltage i hjemmeopvisningen til foråret 2024.

Læs mere

Startdato: 9. januar 2024
Slutdato: 19. marts 2024

Se ferieperioder i betingelserne

Er du en frisk dreng eller pige, der er til sjove spring, sved på panden og masser af leg, så skal du komme og være med.  

Kom og lær hvordan man spiller med musklerne og laver fed gymnastik, så sveden perler og latteren bobler i maven. Vi skal hoppe, klatre, kravle, trille, svinge, stå på hænder, lave armstrækninger og springe rigtig meget på redskaber. Vi lægger stor vægt på at lege færdigheder ind, så hoved og krop følges ad. 
 
Vi lærer også, hvad det vil sige at være en god holdkammerat - for på Tons og Leg er der plads til alle, uanset om man er stor eller lille, og om man har lavet gymnastik før eller ej.

Der er i kontingentet betalt 125 kr. for en hold T-shirt.

Startdato
09.01.2024
Slutdato
19.03.2024
Pris
425,00 kr.

Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer